Детската стая - сбъдната мечта за всяко дете

Детската стая - сбъдната мечта за всяко дете

Детската стая е помещението, за което трябва да отделите специално внимание при обзавеждането. Децата още от малки имат безброй изисквания и претенции към определени анимационни герои, цветове и животинки. За да бъдете спокойни, че сте задоволили всички искания на малките, най-добре е да се допитате до тяхното мнение.

Обзавеждането на детската стая може да отключи много от желанията на детето Ви, за които дори не подозирате. Опознайте всичко, което харесва и се доверете на исканията му. Детската стая е съкровено място за децата. Там те могат да играят, почиват, учат и дори да се забавляват с приятели. Подарете им приятно детство и ги научете на самостоятелност от ранна възраст.

За да започнете с избора на мебелите, първо уточнете цветовете. Не се притеснявайте, че те ще бъдат повече от три. Детските стаи са най-цветните помещения във всеки дом. Децата обичат пъстрите и меки тонове и искрено се забавляват, когато са заобиколени от такава обстановка. Комбинирайте смело различните гами цветове и съгласувайте разбира се мнението си с професионалистите. В детската стая задължително трябва да има място за игра и много шкафчета за играчки.

Подредете мебелите според разположението на помещението. Много практично решение могат да бъдат легла на етажи. Така ще спестите място за бюро и секция, които ще бъдат от полза на децата Ви винаги. Не пропускайте и огледалото. То е много важен елемент от обзавеждането на детската стая. Придава простор и оптически уголемява помещението. Не забравяйте и че децата обичат огледалата. Подарете весели и щастливи мигове на Вашето дете. Обзаведете детската му стая според очакванията му за уют. Доверете се изцяло на детето си, това е неговият кът.

 18 сеп. 2015

Още новини

Бъдете смели и изберете светлите цветове!

Имате нужда от промяна? Започнете от дома си. Удовлетворението от уютното и желано обзавеждане може да повлияе благоприятно дори на настроението Ви. За да създадете приятна и свежа обстановка в дома си, изберете сами ...

Защо да изберем мебели по поръчка?

В съвременният свят е трудно да изберем подходящото обзавеждане за дома си. Огромното разнообразие на пазара може да ни затрудни допълнително. За да бъдем напълно удовлетворени и да се радваме на мебелите си, трябва да ...