Бъдете смели и изберете светлите цветове!

Бъдете смели и изберете светлите цветове!

Имате нужда от промяна? Започнете от дома си. Удовлетворението от уютното и желано обзавеждане може да повлияе благоприятно дори на настроението Ви. За да създадете приятна и свежа обстановка в дома си, изберете сами мебелите си и се доверете единствено на личните си предпочитания.

 

Когато започвате да проектирате сами мечтаното обзавеждане, може да попаднете в капана на цветовете. Трудно е понякога да си представим желаните комбинации и затова залагаме на установени и сигурни цветови решения. Не винаги обаче масовите комбинации от цветове ще задоволят вкуса ни. Не правете и Вие грешката на другите, подберете тези цветове, които най-много харесвате. Само така ще бъдете доволни от крайният резултат.

 

Ако обичате светлите тонове, то позволете им да се настанят трайно в дома Ви. Не робувайте на клишетата, че бялото е трудно за поддържане и много лесно се захабява. Щом Вие обичате бяло, обзаведете дома си в бяло. Когато задоволите капризите си и се радвате на заобикалящата Ви среда, ще имате и желание да поддържате чистота й. Белият цвят е символ на свежест, комфорт и светлина, белите мебели могат да бъдат съчетани със всеки друг цвят. Бъдете смели и изберете светлите тонове. Избягайте от страховете си, мебелите не са вечни, когато решите можете да ги замените с нови и по-модерни. Бъдете практични и задоволявайте винаги желанията си. Белите цветове могат оптически да уголемят помещението Ви и да му добавят стилен и модерен облик. Започнете промяната сега и зарадвайте близките си с уютна и нова обстановка.

 18 сеп. 2015

Още новини

Детската стая - сбъдната мечта за всяко дете

Детската стая е помещението, за което трябва да отделите специално внимание при обзавеждането. Децата още от малки имат безброй изисквания и претенции към определени анимационни герои, цветове и животинки. За да ...

Защо да изберем мебели по поръчка?

В съвременният свят е трудно да изберем подходящото обзавеждане за дома си. Огромното разнообразие на пазара може да ни затрудни допълнително. За да бъдем напълно удовлетворени и да се радваме на мебелите си, трябва да ...